Hirdetés


Figyelő

Érdekes témák, oldalak az internet világából. Szubjektív vélemények, kritikák.

Keresés

Kommentek

Választás. Botrány? Csalás?

2010.04.11. 23:05 | seo | Szólj hozzá!

Címkék: politika választás botrány csalás

Ma kiderült, hogy korábban ötpárti egyetértéssel hoztak egy jogszabálymódosítást, ami kudarcot vallott. Az átjelentkező, lakóhelyüktől távol szavazók néhány helyen kissé pórul jártak, sokat várakoztak, már akik győzték kivárni.

Kik is ők? Többször láthattuk a tévében, hogy jellemzően fiatalok, egyetemista korúak.

Hol voltak a hosszabbítások? Jellemzően egyetemi nagyvárosokban.

A fiatalok kiket támogatnak? Valószínűleg nem azokat a pártokat, amelyek "uralkodása" alatt felnőttek. Szerintem inkább a két új, a Jobbik és az LMP táborát erősítik.

Erősítették volna? Már azok, akik nem győzték kivárni a sorukat. Sosem fogjuk megtudni.

Vajon nem előre megfontoltan hozták-e ezt a jogszabálymódosítást? Csökkentve ezzel is az újak esélyeit?

Valahogy olyan érzésem van, hogy tudták, hogy gond lehet ezzel a jogszabályhellyel, de továbbra is maguk között akarták a hatalmat felosztani.

Pillanatnyilag 98,9 %-nál tartunk. Sajnálom, hogy a MaSzoP még mindig sokakat meg tudott téveszteni. Sajnálom, hogy nagyon sok ember bízik a narancsban. Én már régóta nem bízok egyikben sem, aki hozzájárult ahhoz, hogy tőlem - mint állami alkalmazottól - évről évre több korábban szerzett jogot elvegyenek, hogy a "fizetésem" kb. 8-9 évvel ezelőtti szinten legyen. Ebbe a körbe a magyar narancs is beletartozik.

Nem tagadom, most a Jobbikra szavaztam. És korábban más emberekkel folytatott beszélgetések alapján én keveslem az eredményt...

Bűzlik, nagyon bűzlik ez az egész választás...

-------------------

ui.

Mesterházy a televízió nyilvánossága előtt tartott beszédében lefasiztázta az egyik pártot. Mindenki tudja, melyiket.

Egy miniszterelnök jelölt a szubjektív véleményét tartsa meg magának, a családjának, barátainak. Nagy nyilvánosság előtt legyen csak objekív megnyilvánulása. Azt hiszem, ezzel elásta magát...

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr131913196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása